Brigittes friskvård

Te MITT I ÅRSET

I affären finns ett spännande sortiment av olika sorters te. Te har högt innehåll av mineraler, vitaminer och antioxidanter och har uppiggande och lugnande verkan. Du är välkommen att provsmaka te i butiken. Jag erbjuder också teprovsmakning för mindre grupper i butiken. Det ingår provsmakning och information runtomkring te.

Välkommen att höra av dig.

Brigitte Austrup

Brigittes Friskvård

Jag heter Brigitte Austrup och jag ägnar mig åt friskvård ur ett helhetsperspektiv. Jag behöver sinnesro med allt som brusar och triggar igång sinnet. Ett överaktivt sinne håller mig kvar i det förflutna och fantiserar om en olycklig framtid. Med frid i sinne kan jag reflektera över min egen förmåga till påverkan. När jag har sinnesro kan jag vara i rörelse och upplever ett flöde. Då kan jag vara sann mot mig själv och jag kan lägga energi på det som är sant och viktig för mig. I min friskvård vill jag inspirera dig till dina möjligheter. Jag erbjuder hantverk som är skapade med ett budskap:

Själspärlor

Själspärlor är ett smycke med djup innebörd. Jag använder äkta ädelsten med verkan på kropp och själ till mina smycken. Du kan träna din uppmärksamhet med själspärlorna för att lugna sinnet.Med själspärlorna mellan fingrarna upprepar du en mening t.ex. Jag är kärlek. Du kan använda själspärlorna för att fokusera på andningen. Att andas in och ut för varje pärla kan vara en metod för att få sinnesro. Du kan också använda själspärlorna för att stärka dig själv och bära halsband eller armband. Varje smycke har med sig en andemening.

SJÄLSSTEN

Varje ädelsten har sin själ och varje mänsklig själ har sin själssten för att lysa. Själsstenen finns i tuvade ullen. Öppna och se vilken ädelsten din själ behöver...

Trollängel

Varje trollängel har ett namn och ett budskap med sig.

Hjälptroll

Ditt hjälptroll är tovat just för dig. Varje hjälptroll får ett brev med sig från Kalil, mitt första tovade troll. Brevet innehåller en individuell livsåskådning med inspiration från numerologin och boken "Profeten" från Khalil Gibran.

Kraftgarn

Jag spinner ull och finner sinnesro. I lugnet hittar jag kraft och därför kallar jag mitt garn " kraftgarn". 

Hälsning Brigitte

 

 

 

Kontakt

Brigitte Austrup

Telefon: 076-800 23 72

E-post: brigitte@mittiarset.se

Öppettider

Onsdagar kl. 10.00 -18.00

Lördagar kl. 11.00 - 16.00  

  3.december kl 17.00 - 21.00


Vi kan också öppna efter överenskommelse.

När flaggan och skylten hänger uppe är du välkommen även andra tider!


Välkommen till Julkänning den 3.december      

 Passa på att fynda!

Nedsatt pris på utvalda varor.

Affären upphör den 21. december.

Tack till alla besökare och kunder

           ♥   ♥  ♥  ♥  ♥